06 May 2010

Gorjes Macam Siapa?

Selalu kita tengok orang yang kat dalam tv tu semua cantik-cantik kan? Ada orang yang tak cantik masuk tv? Macam tak berapa nak ada je. Pernah tak korang berangan nak jadi cantik macam orang dalam tv tu? Potong jari la if ada yang cakap tak pernah.

Kita semua suka dan mudah tertarik pada sesuatu yang cantik. Lelaki or perempuan semua sama je. Pantang nampak, mesti dah macam nak terkeluar biji mata. Tapi definition cantik tu sangatlah luas dan bergantung kepada pendapat masing-masing. Tapi bukan semua orang yang cantik tu perfect, okay.


Aku rasa Kim Kardashian ni cantik dan gorjes. Apa pendapat korang?


Angelina ni pun cantik. Muka dia ni macam rare species.


Eva ni kategori petite macam aku. Perasan!

Apa pendapat korang tentang cantik a.k.a gorjes?

P/S: N3 minggu ni mesti ada 'gorjes' sebab jangkitan dari award yang Ibu Arifah bagi minggu lepas. Award pun bole menjangkit-jangkit ek?

12 comments:

Siti said...

hahaha...semer yg di atas tu gojes yer...termasuk la yg tulis entry ni..gojes gak..

sirna said...

syida...gojes lagi important kalu nak kuar TV saya rasa coz ada gak org cantik masuk TV tapi tak cukup attractive sebab tak gojes!

p/s: gojes nya angie!really love her...

A D I A said...

wah masih berkisarkan kegojesan. kim kardashian mmg gojes banding adik badik dia yg lain. we r all gojes in our own way :)

Uda said...

semua orang gorjes..
gorjes dengan cara tersendiri.. mungkin kat mata .. idung ker.. mulut ker.. tapi lady gaga memang tak gorjes

ibu_Arifa said...

saya dah agak dah..ni mesti ada kene mengena dgn award tu..hihi..

semua yg atas tu mmg gorjes.. tp nape kurang lg 1 pic... pic kak syida xde..letak la sekali kt atas tu..

Nieza Ishak said...

cantik kan???


akak pun tengah simpan rambut nak berfesyen sket macam tue . Gedikk betul akak ni hahahaha

Mama Hanim said...

huhu..sgt2 gojes.. sama cm si gorjes yg menulis..hehe..

SyidaMislan said...

@siti:alamak siti, malu ai....

@sirna:luv angie too...

@Adia: u pun gorjes taw!

@uda:kak, lady gaga tu dah out sgt...hehee

@ibu_arifa:picca ai?tak layak jika nak dicompare dgn org kat gamba tu

@nieza: akak mmg OTT!heheheee..

@mamahanim: ai?gorjes?*blushed*

Elyn said...

of cos la aii pun nk nmpk gojes selalu lelagi lepas bgn tido!! bule?? ekekekke

SyidaMislan said...

@elyn: gojes lps bangun tido?susah tu...

Umi Nuha said...

mana gambar akak gojes penulis blog ini?

SyidaMislan said...

@uminuha: bole rujuk di n3 sebelum ni. malu nak letak sebaris dgn kim,eva,angie.huhuhu