24 May 2010

Kenapa Bole Jadi Camni?


Korang nampak tak yang aku cloud tu? Abaikan kakiku yang kurus itu. Ada 2 clouds tu, satu yang kat atas, satu lagi yang kat bawah. Line spacing untuk paragraph atas dengan bawah lain-lain kan? Macam mana bole jadi cam ni ek? Kat mana nak adjust spacing ni?

Ada sesiapa bole tolong akak gorjes tak? Tak cantik n3 aku kalau selalu jadi cam ni. Tergugat status n3 gorjes aku nanti. =)

6 comments:

shaza said...

hmmm, aku pun musykil gak.. actually aku tak perasan pun sbb dah terpegun tgk kaki ko tu.. ngee ngee..
mase ko taip kat html tu ok tak?? ke ade spacing tapi ko tak perasan??

Elyn said...

try belek2 dlm html nyer page.... so far i pun tak perasan la heheheh

ibu_Arifa said...

saya pun xreti jgk..tp kalo kak syida tak klik "justify" dia jd mcm ni gak ker?

SyidaMislan said...

@shaza: maybe ko kene check power spek tu.hehehe

@elyn:takut nak adjust kat html, nanti lain pulak jadinya.

@ibu arifa: ni justify la ni.

ibu_Arifa said...

maksud saya..JGN justify..jd mcm ni jgk ke?

SyidaMislan said...

oh!yg tu blom try lagi.tp kalau tak justify, nti tak cantik.