21 June 2010

Aksi Mandi Buih

Sekarang Aqid sangat suka mandi dengan Ammar (anak adik aku). Lepas dia buli dengan smackdown budak tu, Aqid ajak dia mandi. Pastu nak mandi buih lak. Layan la gamba yang agak sensitif bagi sesetengah orang dan tidak pula pada semua orang. Hehehehe...


Sorang masuk tub, sorang lagi masuk dalam baldi sebab tub ada 1 je.


Main lekat-lekat buih kat tiles bilik air. Lalalalalalalaadia. Oops!


Jelingan dari budak yang sangat berpuas hati. Ngeh Ngeh Ngeh...


Pandangan atas.


Pastikan ada pengawasan ibubapa sepanjang masa time mandi buih ni. Korang layankan je la bape jam diorang nak berendam dalam buih tu.

21 comments:

kakngah said...

adief skrg pun ketagih berendam biuh. selagi xkecut jari xmo kuar. tapi, kalau aku nk halau dia kuar.. senang jek.. aku ckp ada lipas.. dan2 tu dia blah.. hahaha!!

shaza said...

huhu.. boleh jadi model iklan sabun..

p/s- sabun ape ko gune sampai berbuih ni.. anak aku guna sebamed takde buih pon..

Yunus Badawi said...

gambar emak Aqid mandi buih takde ke? hehehe

DrSinga said...

hah hah hah...
tak hagak-hagak pertanyaan YB!!!!
heh heh heh....

Nieza Ishak said...

hahaha .. akak kalo anak2 mandi buih akak senang jadik rimauu ..

bukan apa, zulaikha tue dah terkedek2 takut licin ...

Izan Ishak said...

hehehe...kemain lagi aqid mandi buih tu ye! siap duk dalam baldi, muka pun control hensem je~

A D I A said...

kakhoj mandi buih gak ke kat tmpt berasingan?

SyidaMislan said...

kak ngah,
tactic lipas tu dah buat dulu, sekarang dah tak bole jalan lagi.

SyidaMislan said...

shaza,
anak aku pakai sabun murah jek. johnson&johnson kot.aku pun lupa...

SyidaMislan said...

YB,
kalau ada gamba i mandi buih, u nak tengok ke?
ada berani?

SyidaMislan said...

Dr Singa,
yb tu memang tau!

SyidaMislan said...

nieza,
dah malas nak marah kak. terpaksa la kita bertenggek kat situ sekali.

SyidaMislan said...

izan,
muka memang control habess...hehehe

SyidaMislan said...

Adia,
ai tak mandi sekali ye.kalau mandi pun takkan nak amik gamba?hehehe

Papakeechee said...

Wah!! jelingan yang sgt tajam itu ... rupa2 nya arees ada geng mandi buih ... tapi syg jauh di KL ... heheh

ibu_Arifa said...

amboi..Aqid mandi buih yer.. ada geng cam tu mau berejam2 dalam bilik air tuh.

SyidaMislan said...

papakeechee,
meh la dtg bercuti kat KL. nantikita bole mandi sama-sama..

SyidaMislan said...

Ibu Arifa,
memang pun. terpaksa layankan aje..hehee

kakyong said...

camtu la hari2 kakyong melayan anak2 heheeee... depa memang best jer kalo dpt main air.. beremdam sampai kecut pun tak mau kuor bilik air..

tp lately ni ibunya mandikan ala2 siap segera... tak larat nak abiskan masa teman depa mandi time dok busy..

SyidaMislan said...

kak yong,
nak mandi macam ni kene ikut hangin mommy dia jugak.bukan selalu dpt berendam..=)

ravishingpeacock said...

hehe khusyuk tul dorg men buih