15 June 2010

'Hadiah Ulangtahun Perkahwinan'


Dah lama aku tak join GA nih. Ermmmm...pernah ke? Hehehe. Kali ni aku nak try join GA daripada mamaaqif. Dah lama dia invite join GA ni, tapi nak mengorek gamba kawin lama-lama tu agak mengambil masa sikit. Aku malu sebenarnya nak join GA ni.Huhuuu....Korang jangan gelak tau.

Aku kenal dengan Asben masa aku tengah menganggur. Baru lepas grad, tengah malas nak kerja. Actually dia kawan kepada kawan aku wic is cousin dia. Macam tu la cite dia. Cukup tak?










Mama Aqif, inilah dia n3 khas untuk GA Hadiah Ulangtahun Perkahwinan oleh Si Gorjes.

15 comments:

kakngah said...

aku xdpt nk joint GA ni

sbb

zmn aku kawen, pakai kamera filem tu lagi. tak kose aku nk sken bagai. digicam lom ujud lg.
mak datuk lama dah aku kawen kenn...

shaza said...

hehe, aku suke gambar ko yg no 2 tu.. tersipu ayu gitu..

Mama Hanim said...

wow..mmg gorjes la..

good luck ok..

Siti said...

hehe..siti gelak tgk gambar syida kena angkat tu...dlm hati duk ckp..mesti senang jer nak angkat syida nih...ringan jer..

apepun..good luck yer syida

Salmia said...

wa.. gmbo kt pantai tu best la tgk! hehe

mama zharfan said...

me pun suka tgk pic yg aksi angkat tu...me tak pernah ada pic mcm tu (me ni terlalu berat ker utk hubby angkat agaknya :p)

kak long said...

wei..santik nyehhh...!

rozana said...

syida..
cutenya ko!!!
time aku pn xde digicam lg nyah..

A D I A said...

wahhh ringannya badan bukan setakat leh angkat, leh baling2 lagi. eh try that at home only yaaa hehehe.

cute2, suka pic no 2 gakkkk.

ravishingpeacock said...

sweetnye pic kawin nie ;)

kakyong said...

memang gorjes... gud luck

fiq said...

tu dia..pengantin dah senteng seluar..hehe..gambar kat mana tu?..cantik

nigina said...

wah cantiknya .. mmg gorjesss la

nigina said...

wah cantiknya .. mmg gorjesss la

SyidaMislan said...

@kak ngah: seswai la aku panggil ko akak...heheehehe

@shaza: tp gamba ni takde kat hardcopy tau.

@mama hanim.tenkiu

@siti: memang takde masalah nak angkat pun.hehehe

@salmia: nti kawem jgn lupa amik kat pantai jugak ye.

@mamazharfan: bergantung kpd kudrat en hubby masing2 kalau nak amik gamba cenggitu.

@kak long: macih..

@zana: ko kawin awal...dah tentu takde digicam time tu...huhu

@adia: baling2, yg tu extreme sgt.

@ravishingpeacock: tq dtg blog huduh ni...

@kak yong: tq

@fiq: amik gamba kat pantai depan umah asben kat melaka.satu kampung tgk kita, kak.

@nigina: tq.jom la join sekali.