23 June 2010

Rindu Tak?

Hari ni sangatlah busy. Dari pukul 8am dah terpacak kat Pejabat Tanah Petaling tu, pastu pukul 9am ada meeting kat Shah Alam pulak. Lepas tu pergi Yayasan Restu cari hadiah untuk Tuanku. Ingatkan bole la menyelit nak buat n3 baru, sekali bos suruh pegi sekali dengan dia pulak. Macam mana aku nak buat n3 kalau bos ada kat sebelah? Korang pernah buat ke? Aku tak pernah lagi, macam takkan buat jek. Heheheeee....

Again, hari ni ingat nak puasa, tak bangun sahur so tak puasa. Lagipun meeting kat Shah Alam ada makan-makan. Orang gomen la katakan =).

Maaflah jika hari ni akak gorjes tak sempat nak singgah umah kengkawan. Busy banget. But deep in my heart, i will missed u guys...muah!

20 comments:

kak long said...

tak po...
buek la kojo tu dulu...

sonang2 kang roger...!

nigina said...

kita pun windu gakk kat akak gorjes nie hihihi

DrSinga said...

selamat meeting!!

Nieza Ishak said...

ahkak pun busyyyy ...



*** dpt nokia seketui kat sini ..huhuhu

Elyn said...

pi masuk tiolet buat entry sat ekekekek

Papakeechee said...

busy tapi sempat say hi!! ok la tu ... hehehe ... ^_^

shaza said...

huhu, husbandku juga kata begitu.. kalau pi meeting kat opis gomen memang mewah dengan makanan..

Salmia said...

haha.. rindu jugekk.. selamat makan2

chugie said...

bznye akak gorjes ni.. teringin plak nak tau akak keje pe ek?

SyidaMislan said...

kak long,
den letih baru balik mtg WHOLE day, kak. aku capekk!

SyidaMislan said...

Nigina,
so sweet.jap lagi kita dtg sana..

SyidaMislan said...

Dr Singa,
otak saya dah letih. macam mana ek?

SyidaMislan said...

Nieza,
mengapa hari ni semua busy?

SyidaMislan said...

Elyn,
nak masuk toilet pun tak sempat. Hari ni g keje tak mekap langsung.au natural gitu..

SyidaMislan said...

papakeechee,
ni hi secara kilat jek.

SyidaMislan said...

shaza,
memang la.lagi best kalau aku yang order utk diorang....hehehe

SyidaMislan said...

salmia,
selamat makan2? kenapa itu yg dikau highlightkan? =)

SyidaMislan said...

Chugie,
keje ape?.biasa2 je.demi mencari sesuap nasi...sadis btol ayat ni..

ibu_Arifa said...

patutlah tak nampak jejak pun hari ni..Dalila ku demam..so xsempat nak update blog kelmarin.

SyidaMislan said...

Ibu arifa,
patutla semalam orang penang senyap jek..