10 June 2010

Syida Jumpa Siti Makan Sushi

Semalam sebelum akak gorjes meneruskan hidup ini dengan half day leave, akak gorjes pegi makan sushi dengan cik Siti . Since office Siti sangatlah sekangkang kera dengan office akak gorjes, so akak gorjes pergi fetch dia. Then kami pegi makan sushi kat Giant, Kelana Jaya. Ingat nak ajak Kak Nieza, tapi takde no tepon. Sorry la kak!


Inilah cik Siti kita yang maintain walaupun dah ada anak 3 orang. Siti pandai masak dan buat kek, tartlet dan yang seangkatan dengannya. Korang bole pegi kedai dia kat sini. Siti ai siap promote ni, lain kali bagi diskaun yeaaa...


Siti tengah makan sushi. Siti ni macam malu-malu je nak makan depan ai. Hehehe...

Wajah kami yang kenyang makan sushi berpinggan-pinggan. Siti kenyang ke?

Kepada you olls yang nak ikut atau nak ajak akak gorjes ke sesi makan-makan, bagitau ai la ye. Boleh kita buat food and restaurant review. Macam cite jalan-jalan cari makan dan warung kita tu. Tak payah la sampai macam Anthony Bourdain tu. Tak dapat keluar tv, publish kat blog tu pun bole jugak kan?

6 comments:

nigina said...

amboiii sedapnya akak gorjes dan cik siti makan sushi.... nanti ajak nigina sekali hehehehhe

Salmia said...

oo.. p makan noh... xajak pulak tu. hehehe eh, sapa yg berjaya jawab dgn betul kontes semalam?

Ya ALya said...

amboi akak gorjes....cantik baju.....

Nieza Ishak said...

waaaaaaaaaaaaaaaa .... kalo akak pi sushi KOMPOM tak kenyang ...hihihi

next week bebeh kita deal. akak tak tahu nak cuti selasa @ rabu .. cemana?? esok nak isi borang cuti doh

chugie said...

oh..akak gorjes pun suke makan2 ek?? jom... nanti2 k!

Siti said...

hehehe..siti lum sempat posting lg...

nanati len kali kita outing lg yer...hehehe