15 July 2010

Cosmos World

The last time aku datang sini dengan Papa Aqid, masa tu belum kahwin lagi. Time tu Berjaya Times Square ni baru dibuka. This time around kami bawa Aqid datang sini pulak. Disebabkan Aqid tak sampai 3' lagi, maka entrance fee untuk dia FOC je. Pa dengan mummy dia yang kena bayar. Dapat 20% kalau guna Citibank card. Jom tengok Aqid main ape?


Kat sini mainan dia biasa je, macam kat playground yang lain.


Ini muka budak yang happy giler. Maklumlah, baru first time datang sini.


Tu merry go round. Ramai tourist yang datang.


Naik jeep dengan Papa


Posing dengan mummy. Muka Aqid agak ketat sebab dia nak naik train lagi sekali.


Molly Cooks Swing - Aqid tak bole naik sebab below 3'.


Ada Incy Wincy spider dalam gua.


Muka orang tak pernah naik train.

Aqid naik semua mainan 2 kali sebab terlalu excited. Papa dia pun naik semua mainan yang untuk adult. Aku tak kuasa nak main. Dah penat sangat. Lepas balik Aqid terus demam sebab kepenatan.

12 comments:

kak long said...

bila la kaklong n anak2 nak sampai kat sini...
macam best je kan..?

Salmia said...

hehehe..mamanye tak spoting la..
naik je semua tu mcm best gak tgk. :p

JUE said...

Owh...last skali Jue pegi Berjaya Times Square pn mase mula2 bukak dulu. Mase tu kedai2 pn byk x bukak lagi kn? Hehehe...
Bape tiket nk msk Cosmos eh syida?

sirna said...

la, aqid seronok sgt ek sampai demam..get well soon aqid=)

shaza said...

last aku pegi sini awal tahun 2008.. mall ni macam hidup segan mati tak mahu pulak.. tak ramai orang yg datang..

SyidaGorjes said...

kak long,
best la sekali sekala datang tempat macam ni.

SyidaGorjes said...

salmia,
akak naik semua menan okaaay.tapi bila aqid nak repeat semua sekali tu yang akak dah tak larat.

SyidaGorjes said...

ju,
tiket masuk aritu ada discount guna ctbank total for adult 58 kalau tak silap.

SyidaGorjes said...

sirna,
by the time n3 ni klua aqid dah baik dah.thanks

SyidaGorjes said...

shaza,
haah!memangla.aku pun tak g tempat lain.lepas main terus balik.

kakyong said...

wah.. bestnya kalo bawa budak 3 org tu.. saha2 anis & fikri non stop ain & aliya akan terpinga2... kahkahkahkk

SyidaGorjes said...

kak yong,
memang best kak kalau kita sekali sekala bawak bebudak tu dtg sini.kalau selalu........alamatnya tak belanja shopping raya la gamaknya.hehehe