01 July 2010

Mood Hari Khamis

Hari ni agak hectic sikit sebab petang nanti ada meeting dengan JKR. aku tengah bertungkus lumus nak buat PQP. Biasa la, kalau bukan last minit, bukan gorjes namanye. Sambil-sambil tu sempat jugak aku berblogwalking. Sambil menyelam, kita minum air. Walaupun aku tak pandai berenang, confirmed kalau menyelam selaut air aku minum. Oops! Terpesong pulak.

Since meeting pukul 2.30pm, aku dengan senang hatinya pasang niat nak lunch kat luar jugak (oit!bila nak abis ganti puasa ni?). Hehehe...Tekak ni terasa nak makan fastfood. Jom lunch dengan akak gorjes!

Dimulakan dengan Ice Lemon Tea. Hari ni je minum ais. Hari lain tak minum. Takut perut moncet. Gambar ini ala-ala DSLR kan? Perasan!


1/4 chicken with 2 sidelines, coleslaw + Peri Chips. Asben tak suka dengan Nando's ni. Dia lebih prefer KFC, tekak orang kampung betul. Sori,Pa. Ngeh...Ngeh...Ngeh...



Nando's always 'Gets You In The Mood'. Bila dah makan kenyang-kenyang, insyaallah kita akan attend meeting dengan jayanya. Tapi ni meeting dengan orang gomen, mesti ada makan. Haruskah aku makan lagi? Sape nak jawab?

17 comments:

Mama Hanim said...

oohhh blog ini sgt 'kejam' dgn n3 makan2.. arrr jeles woo..

A D I A said...

buncit ek minum ais. i lagi sejuk air tu lagi marvelous. tapi mmg skrg i buncit pun.

Salmia said...

ini yg suka lepak kt sini. ada gmbo makanan sedap2.. hehehe nasib bek tak pose. :p

Papakeechee said...

harus harus ... this time nak join bole?? ^_^

Huda said...

alahai sodapnye..fun fries tu yg sodap :)

kak long said...

makan makan...
jangan tak makan..rugi..

Ya ALya said...

ayam feveret ku

SyidaGorjes said...

mamahanim,
ini menunjukkan si pemilik blog suka makan.muahahaha!

SyidaGorjes said...

Adia,
mak ai ckp kalau pgnant tak elok minum ais, nanti baby besar susah nak klua.kalau dia tipu, maksudnya ai pun tipu u jugak.hehehe

SyidaGorjes said...

salmia,
bila ko nak belanja akak ni?jgn asik tengok gamba kat sini je...

SyidaGorjes said...

papakeechee,
i tunggu u dtg sini...bila cheq nak mai?

SyidaGorjes said...

huda,
fries dia mmg kegemaranku.

SyidaGorjes said...

kak long,
memang makan pun.byk makanan org gomen ni..

SyidaGorjes said...

Ya Alya,
fevret ku jua...

kakyong said...

sedap menu tu...

SyidaGorjes said...

Kak yong,
sedap dan mengenyangkan serta mengantukkan.hehehe

Drama Mama said...

huwaaa...lapaqnya tengok!!!!

http://twinkywinkystars.blogspot.com