26 August 2010

Glamorousity

Perhatian : Sila beli majalah Shape dan Cosmopolitan untuk bulan Sept 2010.

Meh sini! Meh sini dekat sikit! Lagi dekat pun bole. Akak gorjes korang glamer tau bulan depan. Semalam, as usual aku pergi ke Jusco AU2 sebab kat sana majalah cepat sampai. Aku belek, EH! tapi tak tengok depan, rupanya untuk Ogos, aku letak balik. Hehehe. Pastu aku belek InTrend, sebab dapat free angpaw packet. Pastu keterujaan aku meningkat bila aku belek Cosmo!



Diorang baru keluarkan entry pasal workshop Cosmo. Gambar wajib every workshop, acara bergambar ramai-ramai. Cuba cari mana aku? Hehehehe.



Aku suka gambar ni. Macam comel je semua orang, lebih-lebih lagi, yours truly. Korang tak payah la cari aku kat mana, dah sah-sah gambar ni besar.



Yang ni dalam magazine Shape. Gambar ni agak sengal sedikit, cuba korang cari ape/siapa dan mengapa kesengalan itu berlaku? Hua hua hua....



Inilah kengkawan kaki workshopku. Gambar diorang pun ada gak kat Cosmo. Kecuali yang tudung cekelat tu.

So, apa tunggu lagi? Dapatkan majalah tersebut di kedai berhampiran anda sekarang!





31 comments:

JUE said...

Amboi....glamer ko! Penuh majalah ngan gambar Kak Syida kita ni jer! =D

JUE said...

Lupe lak...amik award eyh kt blog Jue.

~ana~ said...

wah...glamour gitu akak gorjes..:)

kak long said...

tangan kau tu dik..posisi nya salah..
keh keh keh...

A D I A said...

uih bukan setakat 1 pic, byk gak termpampang wajahmu. motif nak suh dapat kan majalah di kedai berhampiran sbb ada pic u? *kata2 org jeles*

shaza said...

huhuhu.. memang glamorous..

gambar yang tengah warming-up tu.. nape orang lain sume ke arah kanan, ko sorang je yang ke arah kiri???

kakngah said...

wah... glemer ko nok...

Elyn said...

aku pun nk glemer gak!!!

KSWSK said...

kang aku belek cosmo kat umah aku...

Papakeechee said...

u very photogenic la ... patut la gorjes ... ^_^

Nieza Ishak said...

wakakakaka ...

ko exercise salah position, orang belah kiri, ko belah kanan ..

hihihi .... glamourr you.
ok la tue sesuai gak dgn nama gojesss

chugie said...

huhu.. wah, glamour u! dapat masuk majalh lagi... :D

Salmia said...

owh dah paham mengapa gambar tu dikatakan sengal.
sebab pakat2 kena cium ketiak sendiri :P

Huda said...

glamernye dik non..hehe..

SyidaGorjes said...

jue,
hehehehe....dulu ada gak lua tapi gamba cinonet sgt.tak mi la masuk kat blog.

SyidaGorjes said...

jue lagi,
okeh akan diusahakan.tq

SyidaGorjes said...

ana,
sekali sekala, tapi rozita che wan lagi glamer.

SyidaGorjes said...

kak long,
tahniah!akak betul.heheheh malu je.

SyidaGorjes said...

adia,
kali ni je yang banyak dan jelas.err...dah beli ke blom?hahaha

SyidaGorjes said...

shaza,
aku tersilap la.hehehehe

SyidaGorjes said...

kak ngah,
ni baru sikit kak, kadang2 aku klua kat tv tapi 30 thn takde sekali kot.

SyidaGorjes said...

elyn,
bole jek.jom g workshop.

SyidaGorjes said...

wa,
ko dah beli tapi belum belek?kalau aku, 2jam lepas beli mesti dah khatam.

SyidaGorjes said...

papakeechee,
photogenic?langsung tak,tapi abg camera tu pandai amik angle.

SyidaGorjes said...

nieza,
waaaa....aku malu sih, napela gamba ni yang diorang letak?ish ish ish.

SyidaGorjes said...

chugie,
nasib baik je kali ni ada gmba.

SyidaGorjes said...

salmia,
tet, salah!

SyidaGorjes said...

huda,
hehehehhee

ERMAYUM said...

glamor you dapat masuk mag :)

DrSinga said...

wahwahwah...
glam gituu...
apasa ko sorang 'cium tiak' belah sini..
orang lain pusing belah sana???
:)

Drama Mama said...

wah amboi amboi...masuk magazine you! gambarrr besarrrr lagi tuuuu....bila i nak masuk magazine jugak nih!

http://twinkywinkystars.blogspot.com