24 September 2010

3 Ekor Serangga

Ada seekor serangga. Serangga apakah ini? Aku nak bagitau korang nama serangga ni pun aku kene menggoogle. Sangat teruk tahap ilmu aku tentang kebinatangan nih. Ada macam lalat tak? Or lipas? Hehehee. Aku still tak tau apa nama serangga ini.

Lepas tu ada 2 ekor serangga lagi. Ada butterfly dengan beetle. Inipun golongan bugs jugak kan? Tapi bugs ni cantik-cantik belaka kan? Bugs ini juga membuatkan aku tak tido malam tau sebab menanti kehadirannya disisiku . Cheewah!



Berposing bersama Longchamp's LePliage Badge Insects ku yang mempunyai pelbagai serangga. Aku beli kat Diva Darling. Aku suka banget dengan beg ni sebab bole muat kertas A3 size. Tu memang ciri-ciri beg yang aku beli. Suka! Suka! Suka! Bole bawak pergi shopping dengan mengisi segala mak nenek dalam tu dan tak payah kita amik beg kertas dari kedai. Save the earth, please. Kalau bawak pergi kerja pun bole, especially macam aku yang pergi ke site, senang bawak drawing tau. Tu tak kira bole bawak baju+pampers+susu Aqid lagi. Moralnya, beg ini memang multipurpose.

I luv it so much! Thanks, Carol.

p/s: Furla aku bagi cuti sempena hari raya. G masih belum sampai lagi....Cukuplah untuk tahun ini.

11 comments:

kak long said...

masuk kau dlm beg tu pun blh dik..
hahahaaaa

Yunus Badawi said...

carilah yg besar lagi. Boleh masuk A1 drawings hahaha

Huda said...

mmg cantik n unikla syida :)

chugie said...

ingatkan ape bende lah serangganye tu.. rupenye gambar kat bag.. :D

same lah ngn sy, suke guna bag besar supaya bleh muat mcm2 dlm tu sampai hubby pun bising.

DrSinga said...

*angkat tangan*
saya setuju dengan kaklong!!

Salmia said...

Buat tangkap serangga pun boleh tu

kakyong said...

ingatkan serangga apa lah tadi..
tp ibu2 memang harus cari beg yg multipurpose dan bergaya..

SyidaGorjes said...

kak long,
tak muat ye kak.

YB,
A1 dwg kan dah ada kat site.i bwk A3 je.

huda,
one of a kind.kat sini takde lagi kot.

chugie,
hubby bising?suruh dia bawak beg.hehhee

makDoc,
tak setuju!

salmia,
agak sukar jika kita tak guna net.

kak yong,
comment kak yong yang paling membina semangat!

A D I A said...

uih, i've been eyeing for this bag too! divadarling eh, nanti i ushar2 ye. biar sedondon dgn u hehehe.

SyidaGorjes said...

adia,
meh le matching2 together.so far kat divadarling yang paling murah diorang quote utk beg ni.cepat je sampai sini, tapi abg pos terhilangkan package i ni, sengal tak?

asma said...

hai,
cantik..brp harga bag tu..