06 October 2010

Dah Approved!

Cuti dah approved.
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapi belum decide betul-betul nak ke mana.
-
-
-
-
-
-
-
-
Nak cuti kat luar negara bole tak?
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapi takmo pegi jauh sangat.
-
-
-
-
-
-
-
-
Sebab takut kene hujan emas di negeri orang.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Korang nak teka aku nak pegi mana tak?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nanti aku bagi souvenir.
Sila jawab kat n3 ni juga. Tarikh tutup: 7 Okt 2010 @ 9am.
Syarat: mesti pengomen tegar blog ni atau blog korang ada kat bloglist aku.Tu je.

20 comments:

shaza said...

Bandung ka??

kak long said...

bali?

kakngah said...

aku pun target ko nk g bandung..
kirim telekung voley???
ngeh!ngeh!ngeh!!!

Suhana Shahril said...

Sorang boleh bagi jwpn berapa kali?

Nak teka byk2 boleh?

Hadtnyai, Bandung, Vietnam

Muhahaha
Aci tak camni?

Nigina said...

kalau dekat singapore..

Huda said...

vietnam tgh glamer skang ni :) nak itot boleh :)

AiTotYati said...

nak g medan eh?

Nieza Ishak said...

aku VOTE ....

SINGAPORE ....

ERMAYUM said...

i rasa bandung but ramai da cakap so i cakap Bali or Phuket but i rasa u nak g Singapore heheh

~ana~ said...

bandung ka?

tp kan mcm x ok lg kat sana...

singapore pun bleh jadi jugak....

heh3x...

ibu_Arifa said...

gi singapore lah..dekat jer pun.

KSWSK said...

g spore la kan...jiran kita...lau nak g thai tgh tak selamat..indon pun cm tu gak..

DrSinga said...

krabi!

Salmia said...

hmm.. tak ada idea lah.
semua orang lain dah teka.

g lah melancong dlm mesia je,
nak ikut boleh?

Papakeechee said...

PENANG mali!!!! wooot wooooottt!!!

Elly & Emmy said...

antie gorjes nak pi sabah.. hehehe nak main ngna org utan.. sambil tu nak bikin org utan jadik gorjes juga..

en_me said...

siam kott..

*me bukan pengomen tegar n blog me takdok kt bloglist akak syida.. volleee

kakyong said...

nak bercuti ya.. brp lama tu.. ke bali kah., bandung kah.. vietnam kah..

la ni kerap2 org g kat tempat2 ni...

selamat bergumbira & bercuti panjang..

Elyn said...

wah ko nak jln ek!! aku malas la pikir nk teka.... hehee

Mama Hanim said...

alahai..bru nk teka..dh tutup dh..