24 November 2010

Please remove it, dear........

Entry ni tak bermaksud untuk menyinggung sesiapa secara langsung atau tak langsung. Sekiranya anda terasa, aku memohon maaf. Aku hanya menzahirkan perasaanku.....

I love to read others blog
-
-
-
-
-
I love to leave comment at your blog
-
-
-
-
-
-
But sometimes,
-
-
-
-
-
-
There are some blogs, i repeat SOME
-
-
-
-
-
requires
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

this!
_
-
-
-
-
-
-
Aku takde la marah sangat, cuma aku rasa benda ni macam tak memudahkan aku nak bg comment. Kalau line tenet ok, memang la mudah, kalau tak ok, sila fikir sendiri.

Sekian.

22 comments:

Huda said...

SETUJU! tensen pun yer..hehehe..kite nak cepat tp kena lak wat yg itu..plz remove it..

Aini said...

Erk.. terasa lah pulak saya.. Syida, memang kalau ikutkan dulu Aini tak buat ni but then kan, ada banyak sangat spam lah.. so, nak avoid itu tu ler yang jadik kena letak tuh.. otherwise, nak buat cemana ekk?

Sorry, dear!

Ya ALya said...

sebab tu ya jarng comment blog org yg ada cam tu...malas nak type semua tu....baca rajin la...tapi nak comment memang tak slalu la......

kak long said...

sama la kito...!

zue @ annaleeya said...

setuju bangat... klu tenet mengong, mmg gerammm jerk... lagi satu... akak suke klu blog yg comment tuh wat pop up window jerk... snang nak mengomen... itu pndapat akakla..

ejaMaria said...

klu klik komen... bila nampak menda ni slalu je cancel balik... ;p

Izan Ishak said...

betulll...tp kadang2 komen juga~

A N A K - A N A K K U said...

hehehehe.....bgs nie, leh dgr bnyk pendapat...so leh repair mane y terbaik utk blog sendiri....

Elyn said...

betui!! ini salah satu penyebab buat aku agak malas nk komen dlm blog org!!

ibu_Arifa said...

SETUJU!! kekandang membantutkan semangat nak mengomen.. lebih2 lagi kalo dpt perkataan yg panjang2 tu.. tp bila rasa tak sampai hati.. terpaksa lah celikkan biji mata nak pilih perkataan tu btul2.. kang silap kena buat pulak lg sekali.

Drama Mama said...

haa blog i ada ka tak eh? nak remove kalau kat mana?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

A D I A said...

haah leceh skit kalau ada word verification tu. lagi satu comment yg nak kena tuan punya blog approval, kekdang hantar sampai 2-3 kali sbb ingatkan komen tak masuk.

p/s i punya la tu kena approval. apa nak buat, bagi elakkan lalat hantar komen hehe. tapi takde pun.

Princess Nur said...

setujuu!!

~ana~ said...

betul betul betul..mcm akak kata la..time internet x ok mmg tension..internet kat ofis dan rumah mcm siput sedut...

en_me said...

bengang kanns.. uhuhu

mama_umar_maryam said...

tensen bile time tenet lembap jela..klu mood okey sanggop je taip mende alah tu,hehehe

chugie said...

betul tu.. setuju gak ler.. kadang2 tu leceh lah kan?

DrSinga said...

blog aku tak ada mendaalah tu!!

Papakeechee said...

ah ha .... ada orang tegur my blog ah ... so dah lama remove .... hhuhuhuuh ...

JUE said...

eh...blog jue dulu xde benda tu. Tapi skang ni tetiba ada lak. Nape ek? Jue pun x suke la ada word verification tu...

*Hmmmm...agaknye aritu ada kot jue usik2. Konon nk explore..pastu kuar benda tu lak. Oppps...salah sendiri. huhu...

Cikmin said...

sangat tidak suka dengan ini word verifaciton...kita bukan robot..hehehe..

www.cikmin.com

ERMAYUM said...

betul betul sokong 200% actually if we already do comment moderation tak yah dah word verification ni kan kan kan