04 March 2011

Korang Ada???


Ini pemandangan dalam handbag aku


Cuba korang perhatikan


Apa yang takde dalam handbag korang


Dah habis fikir?


Cuba korang tengok benda kaler merah tu


Cuma satu je yang kaler merah


Korang ada simpan dalam handbag korang ke?


Semalam balang tu penuh


Tapi aku dah makan masa on the way balik umah


Tu je yang tinggal.


Semalam saya pergi shopping cari benda seperti diatas pada pukul 11.30am


Ok tak yang tu?



Nak kena pilih kaler la pulak


Saya pening


Korang tolong pilihkan


Bole tak?

15 comments:

ejaMaria said...

kalau suke light color - no. 2 dari kiri gambar CUN... itu pun klu ada org rajin bersihkan sofa... ok la amik kaler beige mcm tu... klu nak gelap no. 2 dari kanan... coklat tu lawa... aku suke coklat tu dari beige color... ;p

ejaMaria said...

owh... aku suke kaler gelap sbb senang nak match ngan bantal kusyen kaler ape-ape pun... sumer bole match... ;p

A N A K - A N A K K U said...

heheheeh dlm bag sypun ade....stock sbb org kecik asik kuat mkn...hahahah,sy setuju warna coklat...nmpk sesuai utk semua

kak long said...

pilh kale yg tak mudah nampak kotor...!

kakngah said...

aku tak de henbeg.. hihihihi!!!

time keje ko g shopping??

kalau leather, tak kisah kaler apa.. mudah dibersihkan. jgn fabrik.. harus berkepam cam sofa aku huhuhu!!!

aku suka kaler putih.

Huda said...

hehehe mmg xde itu dlm handbag huda sbb x muat :)
kaler beige ok cun gak..dark brown x nampak kotor..

~ana~ said...

dahsyat...smpai dgn balang tuh ada dlm handbag..gempak lar akak gorjes....:)

suka color putih, tp cpt nmpak kotor la...kalau leather x kisah la...:)

shaza said...

kalau aku kan, aku pilih kaler coklat gelap no 2 dari kanan tu.. kalau anak conteng2 pun konpem tak nampak sangat..

AiTotYati said...

Ai pilih yg kalerful.





opsss

takde eh?





kaler no 2 dari kiri

:D

Papakeechee said...

tak pernah bawak balang sebesar tu around ... sbb bag tak sebesar tu kot ... hehehe

btw if it was me i'd prefer dark colors cause it;s easier to maintain. Black is the way to go ... FOR ME!! ^_^

ibu_Arifa said...

suka putih jugak. hihihi.

Daddy Ziyyad said...

wakakaka...setakat 8 keping biskut kreker tuh, takyah la bawak balang dlm handbag....err tak taulah kalau masa dibawak penuh isinya :P

I choose white.
Sebab I suka putih.
Ada dua sofa mcm tu kat rumah I, kaler putih.

Tanya jenuh nak menjaganya..~huhu

MasZuber said...

i vote for dark brownnnnnnnnn!

kswsk said...

kau stil amalkan ke minum secawan milo n 3 keping roti tuk bekpes kau?

SyidaGorjes said...

@ejamaria:no.2 dari kiri, pastu no.2 dari kanan.ok!

@ejamaria lagi:yang gelap.ok.

@kay: ni bukan untuk anak.untuk mommy dia.

@kaklong: bijak pilihanmu

@kakngah: aku shopping time keje.ko brani ke?

@huda: beg akak bole muat ketas A3.

@ana: pernah jumpa orang lain bawak balang dalam henbeg?

@shaza: no.2 dari kanan.ok.

@aitotyati:kalerful diorang tak buat.

@rina: black.ok!

@ibuarifa: putih.ok.

@daddyziyyad: ni gamba dah nak dekat abis.putih no-no.

@mas:dark brown.ok.