04 March 2011

Yang Sebenarnya.....

Terima kasih kepada anda sekalian yang telah membantu saya untuk memilih kaler sofa tu. Sebenarnya sofa tu bukan untuk saya, tapi client saya. Sebab tu saya berani pegi shopping time keje. Korang ado??? Ahahahaha.....

Ampun!


Tatkala ini saya sedang menikmati kuih teling ini yang dibeli oleh Zawawi. At last, Zawawi yang belikan! Jemput makan kawan-kawan.

Actually minggu lepas ada jugak budak opis yang bujang ni yang belanja aku kuih telinga ni RM2. So, dua minggu berturut-turut la aku dapat makan kuih ni. Lepas ni tak payah mengadu domba kat sini lagi. =D

Sekian.

17 comments:

Huda said...

sedap kan kuih peneram ni :)

shaza said...

bukan ke kuih telinga k ni bentuk die macam no 8 tu..

kakngah said...

nenek aku terer wey buat tinger keling. dia hny buat time raya jek. tapi, 2-3 thn kebelakangan ni dah tak buat lg. ontua tu dah tak larat..

by d way.. nama nenek aku.. is.. sara. glems kan.....

kak long said...

tak meleleh la air liur ank ko nti syida kan?

SyidaGorjes said...

@huda: bole addict mkn kuih ni

@shaza:skg org buat bulat2 je,tak kose nak cantum jadi no 8

@kakngah:nama nenek ko mmg glamer, tapi apsal bila sampai kat ko xde iras2 celebrity pun.hahahahaha

SyidaGorjes said...

@kaklong: ada ngidam benda lain, tp takmo cite.nanti org ckp riak.hehehehe

~ana~ said...

wah...sedap nya..balik nnti lalu jalan tun razak bleh? nak tahan kereta akak, nak mintak sikit..:)

en_me said...

sodappnyerr .. ehehe

ejaMaria said...

baik-baik makan kuih ni... nnt gula bole naik... ;p

MasZuber said...

OMG

my faveret

telinga ******

Ladysirna said...

kita panggil kuih deram!hehe..pasni tak mengidam dah la..

ibu_Arifa said...

kuih ni kalo kena gaya mmg sedap. fav saya jgk ni. dulu2 mak rajin gak buat.

Daddy Ziyyad said...

haha..dah tak payah mengadu domba lagi pasal kuih telinga keling ni..

Elly & Emmy said...

kuih yang rupa dan nama yang tak bess.. tapi kalau dah makan susah nak stop.. tapi .. ingat2.. manisss tuu..

Mama Hanim said...

kt kedah femes kuih ni.. dipanggil telinga 'tuttt'..hehe..

DrSinga said...

dua minggu tunggu !!!??
.
hindraf ada nak buat demo tak kalau aku panggil kuih ni kuih 'tu' ??

Ermayum said...

alhamdulillah dapat gak kuih india ni kalu tak kempunan - kat psar ramadan last year orang buat and goreng live punya la crunchy mana lah nak cari now cam tu err kena kirim kat zawawi gakla gamak nya :)