04 April 2011

Vanilla Lagi

Appetizer : Fried Cheesecake with Vanilla Ice Cream


Main course : Fish & Chips (sebab dah tak tau nak order apa)


Dessert 1 : Gwen Stefani


Dessert 2 : Lady Gaga

Tempat : Empire Shopping Gallery, Subang.

19 comments:

shaza said...

ape gwen stefani dgn lady gaga buat kat situ??

~ana~ said...

dessert2 tu boleh mkn erk....

Mama Hanim said...

gwen stefani lg best dri lady gaga..huhu..

kak long said...

wah! cantik sungguh artis2 holywood tu yer!ahaks!

bujal X said...

eh restoran belanga best tahu! nasi kerabu sedap~haha~~

working mom... said...

ko ni suke nau buh gambo makanan yg tempting la....huhuhu, buat den melelh air lior jerrr...huhuh

Nieza Ishak said...

bila la aku nak sampai ni ... huhuhu

ejaMaria said...

desert tu buat aku sakit mata je la... ;p

KSWSK said...

empire ni dah jd mcm tpt makan wajib kau kan...

Elyn said...

ko mkn org hapa??

DrSinga said...

ko ada 2nd ofis eh kat dalam Empire ??

MasZuber said...

fried cheesecake..wowwwwwwwwwww

SyidaGorjes said...

@shaza: aku pun tak paham

@ana:nanti keracunan.

@mamahanim: sbb gwen pakai berus shj.

@kaklong: tak sangka bole jumpa kat situ kak.teruja ai.

@belanga: nanti saya cuba!

SyidaGorjes said...

@bujal:bukan belanga.sori

@working mom:saya suka makan.

@nieza:aku tak plan pun nak dtg.

@ejamaria:semak mata memandang

@wa:haah la wa, aku pun tak tau ngape.

@elyn:dessert utk mata je

@drS:mana ada.projek kita btol2 dpn empire.

@mas: tak bape sedap

ddlea said...

adeh...makanan lagik ker? Tapi desert2 tu dijualkah?

ummiross said...

Setiap kali ke sini ummi mesti kecur airliur, sedapnya appetizer tu Syida..

A D I A said...

dessert ke desert ni?

mama_umar_maryam said...

lagy gaga dibuat makan nk muntah aku, mcm alien!hahaha

Ermayum said...

wow sudah sebulan rasanya tak dtg sini dah ada patung comel eh