17 January 2012

Aktiviti Riadah Di Hujung Minggu

Lately mood nak buat entry baru memang ke laut. Lautan pasifik agaknye. Aku baru perasan minggu lepas cuma 1 entry je yang keluar. Kusangkakan ada 2-3 entry yg telah aku auto-publishkan. Sori la ye kengkawan. Acik tengah busy buat tender. Tett! Alasan.

Since macam dah lama sangat tak bawak Aqid pegi jenjalan, so ku cadangkan kepada papanya yang kita pegi makan-makan kat Curve. Aku suka datang sini, banyak pilihan. Parking pun senang+murah. Tekakku ini rasa macam nak makan kat Marche sebab ada indoor playground yang ciput tu. Last aku datang sini masa preggy 8mth kot. Kiranya dekat setahun jugakla tak datang sini.


Spagetthi papa - dah makan separuh baru teringat nak amik gamba.


Aqid suruh amik gamba dia. Dah panjang rambut dia ni. Harus ku trim-peringatan untuk diri sendiri.


Bread pudding- tapi macam kedekut gravy la diorang ni. Kene rajin pegi mintak.


My fav - wraps!


Sambil makan,sambil main sticker.



Tiada gambar Riffa dientry ni sebab mommy lupa. Sorry.

11 comments:

ummiross said...

Dah besar Aqid.Syida, bestnya tengok bread pudding tu,nanti pergi KL nak carilah..

Ladysirna FA said...

macam best je bread pudding tu, bak sikit!hihi

ejaMaria said...

takpe la sesekali gambar Aqid je...

~ana~ said...

gmbr mommy gojes pun xde jugak..:)

shaza said...

ni kat belah mane?? aku gi curve tgk kedai makan banyak kat belah luar tu..

MasZuber said...

hmmm sodap...

Huda said...

kak, huda pun kurang dh update blog..bz la :) lukman jenis bangun awal pg..x sempat maknye nak taip entry :) ngadap facebook je la :)

kakyong said...

bread pudding tu nampak mabeles..

DrSinga said...

Dak Riffa mana..?

mama_umar_maryam said...

aku sgt suke mushroom soup kt situ..pehhh..lelehhh..

Ermayum said...

kita pun suka dtg sini ambil segala leh tahan gak reganya if amek tak ingat dunia :)