26 January 2012

Cuti

Ahad

Aqid : Mommy, esok school ke cuti?

Mommy: Esok school five days, lepas tu cuti two days


Isnin

Aqid : Mommy,esok school ke cuti?

Mommy : Esok school 4 days, lpeas tu cuti two days


Selasa

Aqid : Mommy, esok school ke cuti?

Mommy : Esok school 3 days, lepas tu cuti two days


Rabu

Aqid : Mommy, esok school ke cuti?

Mommy: Esok school 2 days, lepas tu cuti two days


Khamis

Aqid : Mommy, esok school ke cuti?

Mommy : Esok school 1 day, lepas tu cuti two days


Jumaat

Aqid : Mommy esok school ke cuti?

Mommy : Esok cuti 2 days

Aqid : Yeay, bole tengok ultraman!


Hari-hari terpaksa mendengar soalan dan memberi jawapan yang sama sebab Aqid sibuk nak kira cuti.

7 comments:

Izan Ishak said...

aqid oh aqid... lama2 nanti mesti dia dah hafal apa jawapan mommy...

A N A K - A N A K K U said...

heheehh....samelah baru sekolah dah tny cuti,hehehe tp at the same time kitepun leh kira brp hari lagi nk keje.....

kaklong said...

so mummy cuti2 ni tak bwk aqid n adik go to holiday?

Ermayum said...

xpalaaa kalau tak taada kawan borak dia hehe

kakngah said...

cuti CNY ni.. soklan yg sama gak ke??

kakyong said...

fikri dulu setiap kali balik sek akan tanya "ibu, hari ni hari apa?" sebabnya tak sabar nak tunggu ibu sebut hari jumaat.. sbb dia tahu sabtu & ahad tu cuti..

ddlea said...

Hahaha.... aku pun dh penah kena situasi ini. End up aku cari kalendar kuda then suruh dia tanda sendiri...