28 November 2012

Poney Carnival

Kejadian ini berlaku selepas majlis ihtifal school aqid tu. Actually aku dah plan dari bulan lepas untuk pergi ke karnival poney ni. We came around 11am, tak ramai orang. Pelik tapi benar. Selalunya benda free macam ni sepatutnya ramai yang datang. Tak ramai datang pun bagus jugak, bole main ulang-ulang. Kat pintu masuk, diorang bagi passport untuk dichop di setiap tempat permainan. Ada 13 games yang kena habiskan untuk kita qualified masuk lucky draw. Hadiahnya : Baju untuk pakai setahun (kalau tak silap)


Design Your Poney. Aqid tak nak buat benda ni, tapi aku paksa jugak. So inilah hasil tangan mommy Aqid


Kenapa kuda merah? Sila jawab.


Indoor Games. Kat sini Aqid suka nak ulang banyak kali. Tapi kena beratur, tu yang jenuh sikit.


Make Up & Styling. Amoi ni stylekan rambut Aqid.


Lepas tu snap kat photo booth


Gambar adik-beradik


Playing musical instruments


Buat keychain gambar kuda


Zorg ball. Ni paling best!


Aqid kena ikat dalam ball tu


Pusingkan zorg ball


Face painting


Dipipiku ada kuda. Kau ada?


Singing competition


Junior masterchef

Masuk kete terus terbongkang kepenatan!

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

mak ai..macam macam kena buat...hahaha..padanlah penat..

zorg ball tu harus pening kalau saya yg masuk dlm nya..haha

~ana~ said...

wow...best nya kak....

ummiross said...

macam2 ada!, tentu seronok sangat anak2 tu kan Syida.., mak terbongkang pun takpelah, asal anak terhibur, hik!!

shaza said...

kat mane ni?

transformed housewife said...

seronoklah anak2 ye.

Fadilah Aziz said...

dpt x lucky draw tu?happy je aqid n adik..